Español   Català   English   
  • facebook-ico
  • twitter-ico
  • googleplus-ico
  • linkedin-ico
  • youtube-ico
  • instagram-ico
  • pinterest-ico
606022147


Menús


Peix i marisc

Producte de proximitat 
Per el amant del peix i marisc, a la Costa Brava i mes concretament a Tossa de Mar te parada quasi obligada a Restaurant Can Carlus. El nostre objetiu es centra en brindar-lis una grata experiència a base de producte, ubicació i servei. 

Arrossos de "forquilla" o "cullera"

Amplia gama d'arrossos amb productes de mar i d'horta, combinació magistralment interpretada pel nostre equip de cuina; arròs caldòs amb bogamarins, arròs amb espardenyes, arròs caldòs amb conyets, arròs amb bacallà i carxofes, arrossos negres, paelles, més d'una dotzena d'arrossos de "forquilla" o de "cullera". 

Fideus

Tossa en general i la comunitat de pescadors en particular gaudeixen d'una llarga tradició en la elaboració de fideus, fruit d'això cada any es cel·lebren les jornades gastronòmiques "Mil i una manera de fer fideus a Tossa de Mar". A Restaurant Can Carlus l'hi donem als fideus un tracte especial, fideus amb lluerna, fideus negres amb turbot, fideuàs, arrosejats, fins a una dotzena en la nostre carta.

Els nostres plats tradicionals més clàssics

Cassoles amb sabor a mar
A casa dels pescadors els dies assenyalats les cassoles es vestien de festa, no obstant la imaginació al poder en els dies de diari amb cassoles més sencilles però no per això menys sorprenents al paladar, com per exemple el singular Cim i Tomba, protagonista d'unes altres jornades gastronómiques durant el mes de setembre, cassola estrella a casa nostre, o els trumfos amb bastina, suquet d'anxoves i un llarg etcétera sempre en funció del que la jornada de pesca ens depara.

Parrillades i mariscades

Producte fresc i de proximitat 
Les nostres parrillades i mariscades suposen un punt i apart. Producte seleccionat amb ull critic a les nostres llotges i després elaborat amb mestria pels nostres xefs. 


Només marisc o combinat de peix i marisc serà la dura elecció, després relax i gaudir, el entorn i el nostres servei faràn la resta. 


Tots els peixos es poden cuinar en suquet, a l'espatlla, a la sal, a la planxa o al forn. 

Postres  

Un dolç final sempre es important. Alguns del postres són elaborats a casa i d'altres per artesans de la vila.

Vins 

Com no potser d'una altre manera, a una amplia selecció de bon producte ben a elaborat es mereix la possibilitat de maridar-lo amb una gran varietat de caves, vins blancs, vins rosats i vins negres.